Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Thursday

TEPUK DADA TANYA SELERA...

Ini adalah kesinambungan article yg i tulis kt bawah ni ada berkait rapat dgn 'lalat2' yg mengganggu blog i ni. (bak kata lily la..)


Kalo u all baca article ini pulak.. u all rasa ada ke i mengaibkan dan mencerca, maki hamun, kutuk mengutuk dan memfitnah tentang seorg lelaki nun di msia sana? ada tak i berkata tntg fisikal dia ka... otak dia ka.. perangai dia ka...? i don' think so...!


Yg pasti i bnyk memperkatakan tntg lelaki Iraq itu kn...! Cuma i kata ianya mirip lelaki di msia sana. Dan i tak pulak kata perangai nye sama. Lain2 cerita yg konon i mengaibkan lelaki di msia sana ada ker..? Sila u all baca smpai hbs.


Apa yg pasti, habis i ckp pasal lelaki Iraq tuh (dan bkn la memperkatakan tntg yg bkn2, semuanye perkara yg benar dan berlaku dpn mata), i just ckp i malas nk mention psl lelaki nun di msia sana. Dah, itu jer! Nape yg dia tuh nk marah tak pasal. Napa nk melenting tak tentu hala. Ada i mencaci dia ke? Tak salah pon kalo i kata i mmg tamau amik tau pasal dia lgsg. Sila u all baca artikel tuh baik2 ok. I sentuh bab lelaki di msia tuh pon at the last para. Mengutuk dia kah itu...?


Tepuk dada tnya selera..

2 comments:

middaygeo said...

sabar jer la erin lalat langau mmg merata jer ada..akak pun penah kena tetiba jer guna anonymous nak komen benda yg dia tak tau ujung pangkal..dengki punya orang

Erin Rashid said...

tuh la akak. sbnrnya kes saya nih lbh kpd salah sangka dan salah faham diri dia sdri. baca pon tak betul dh melenting! mcm la teringin sgt nk berkata psl dia. siap soh mtk maaf lagi. huhuhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...