Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Sunday

DUNIA OH DUNIA...

Terpandangkan video clip tntg norman hakim dan memey di website harian metro online, tergerak pulak hati i nak play video clip tuh.


Itu sbnrnya adalah video clip berkenaan dgn mereka yg baru hari pertama (mungkin) selesai perbicaraan tntg kes tangkap khalwat mereka di mahkamah syariah. bnyk wartawan menanyakan pebagai soalan kpd mereka tntg bagaimana kes perbicaraan itu berjalan dan future planning diorg. tapi i kureng minat tgk cara memey melihat norman, senyum pada norman, berdiri dkt2 dgn norman soalah2 diorg tuh sbnrnye sedang hangat bercinta.


sbnrnya perasaan suka atau tak pada seseorg tak perlu ditanya pada individu berkenaan. mcm artis ni, jwpan diorg mcm biasalah, "no comment" atau "kawan biasa" atau "biarlah rahsia". hek kepala hotak ko! tgk cara ko senyum kt mamat duda tuh pon dh tau. cara ko pandang mamat solo tuh pon dh tau.


tak ada rasa bersalah ke pada diri dia yg dia tuh pencetus keruntuhan rumah tangga org? mentang2 dia cantik dan masih muda atau pon kata lain masih dara sunti, mgkin itu la senjata paling berguna utk memikat mamat duda yg masih tampan dan mantap tu.


oppsss..terlebih over plak i kan. tapi series beb! tak minat la situasi mcm tu. tak minat dgn jawapan diorg tuh kpd wartawan. sekilas ikan di air, dpt aku agak jantan betinanye la..! siap berbaju sedondon gitu mcm baru pas nikah beb.


Dunia oh dunia. agaknya skrg buat salah meruntuhkan masjid org pon dh boleh dianggap perkara kecil. tiada perasaan malu dan insaf dgn apa yg berlaku. come on memey...! dah tau mamat tuh dh kawen, still nk berkwn rapat apsal la ek? fikir2 kan la. kalo sekarang ko meruntuhkan masjid org, mana tau esok2 runtuh pulak masjid yg ko bina atas tanah runtuhan masjid org lain. kesiaaannnnnn...!

note: nih i amik kt u-tube. kalo nk ori u all clik kt sini. (column kanan tepi)


6 comments:

Izan said...

mmg menayampak la aku nengok minah ni. da la runtuhkan rumahtangga org siap leh senyum2 lg. klau izan la da lama kene penyepak pompuan tu.

middaygeo said...

mcm baru kawen jer siap pakai baju sedondon..sesuai sgt la dlm melody smlm abby pun siap pegi china dgn bdk laki yg kena gossip dgn dia tuh

Artis sgt..kes tak habis dah sibuk kuar dgn ppuan / laki lain

Menci

rillys said...

betul2..memang menyampah gila tgk diorg ala2 sedondon n mesra2 gitu mcm nak gi nikah..ampeh tul..mcm baru pas gi daftar kawen..klau org lain yg kena kes khalwat klua court tunduk2 muka n terus lari masuk keta..ni mcm bangga jer..mmg taktau malu betul..eee geram betulll!

Erin Rashid said...

izan - alamak, izan sepak dia ke, dia sepak izan..? hehhehe,,,

middaygeo - tuh la, abby tuh pon 1 hal. tapi dia pon leh buat gak kalo si NH tuh buat gak. hahahah..

lily - plg tak leh terima, bile NH sentuh bab kawen. punyela senyum tersipu ala2 suci gitu si pompuan tuh!

SueGinola said...

Tahla...nyampah je nk baca pasal pmpuan rampas hak org nih...takde keje dh kot...kalo iyepun nk senang cepat..janganla sibukkan hak org...ye tak?
Ishk..sakit je hati...!!

Erin Rashid said...

kak sue - tuh la..kite sama2 la doakan kebahagiaan diorg. buat pengajaran bg kite semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...