Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

IKLAN RUMAH SEWA

Iklan ini khas utk Malaysians, Indonesians atau sesape yg berada di bumi German. (eceh..eceh..mcm la ramai bebenor org kt german nih baca blog aku!)

Sila ambil perhatian ye kawan2.

Barang sesiapa mahu menyewa dan tercari2 rumah utk disewa, maka inilah masanya utk anda consider umah kami yg terletak di Sternbuschweg 141, 47057 Duisburg.

  • Kemasukan adalah pada 1 April 2009 nanti. (boleh dibincangkan)
  • Deposit (Kautions) adalah sebanyak 750 euro
  • Bil elektrik dan gas boleh dikira semula dengan Stadtwerke
  • Sewa bulanan 310 euro termasuk bil air
  • Internet Alice 29,90 euro (4000 mbps)
  • Banyak perkakas elektrik, dapur, kelengkapan bilik tidur, ruang tamu dan bilik air ditinggalkan utk penyewa seterusnya (Nachmieter) dan akan dijual secara lump sum (harga boleh dibincangkan)
  • Kemudahan lokasi adalah berdekatan dgn bus stop Kammerstrasse bagi bus no. 933 dan 937. (jalan kaki ke duisbug hbf adalah selama 13 minit)
Segala details mengenai perkakas yg ditinggalkan mahupon lain2 perkara boleh hubungi saya ataupon suami ataupon sila la dtg terus ke umah kami utk perbincangan seterusnya.

Sekian, terima kasih!!

7 comments:

rillys said...

wahh..mesti bersemangat abis u type this entry ;)

middaygeo said...

la hai ingatkan rmh sewa dekat2 sini sekali germany sana daaa.. jauh bonar

Erin Rashid said...

lily - sgt gumbira dan excited. tapi still worry sbb kite mmpu merancang je..

miidaygeo - kt msia takder harta lagi la akak. huhuhuhu

naJwa naWai said...

kak erin nak balik daah?????? hoho bile tuh.. dah confem ke

Erin Rashid said...

supriseeeee...!!
takpe2 nnt awk maseh sempat jumpa camimi
insyaAllah...

boadicea3011 said...

Erin! email address Rin akak tak leh masuk la. U email I, k?

Bila balik? Jgn lupa akak tau!

Erin Rashid said...

kak noraya - takkan dilupakan org yg sudi berkawan..! dont worry..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...