Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Wednesday

JOM VOTE


Jom la vote, saja nk tgk pendapat u all masing2 kalo anda berada di luar negara. Apakah makanan yg u all idam2kan sebaik saja menjejakkan kaki di Msia apabila smpai masa nya utk anda pulang ke negara asal. Be sporting ok... ! i likeeee








7 comments:

boadicea3011 said...

actually kan, klau i balik singapor, yg mesti i suruh mammi masak ialah... ikan selar kuning goreng! simple, but heaven. yumm yumm

Salam perkenalan dari Norraya, Suzhou. :)

Erin Rashid said...

hi noraya, salam perkenalan juga. ikan selar goreng panas2 mkn dgn sup sayur mmg heaven!! btw, i pon really like fishes. jgn lupe slalu jeguk kt blog nih, k?

boadicea3011 said...

Rin, taruk ler shoutbox, bleh drop a line selalu. Jgn lupa singgah blog I juga tau! :0)

boadicea3011 said...

Erin! Apa khabar ari nih? smlm kat sini, pgi ujan lepas tu mataari kelaur... makne nyer... dah tak sejok sgt!! [pond pon dah mula cair...]

Erin Rashid said...

akak, saya sihat kt sini. saya kt sini masih belum pernah tgk pond atau pool yg beku. mgkin sini masih melum menjangkaui sejuk spt kt sana..! huhuhuhu

@LiYaNNuaR said...

hmm.. baru aje vote... hehehe...

Erin Rashid said...

tq akak..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...