Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

TAG KAWEN

Kali ni dpt tag lagi dari lily suhana. tag utk publish kan gambar kawen dulo2. hehehhe.. So, terpaksa la i bukak blk cd kawen i utk search gmbr kawen yg peberet!

Sbnrnya bnyk gmbr2 kawen i yg peberet. Pengantin yg tak cantik pon leh jadi cantik (konon la) sbb cameraman pandai snap dan pilih angle yg menawan. hehhehe. Utk sesapa yg nk kawen, leh la try photographer Batrisyia. I carik pon kt majalah pengantin. (amboi ,promote gitu!)

Tapi dgn photogtapher Batrisyia, i takde amik gmbr outdoor mcm dlm bnyk2 gmbr pengantin kt majalah pengantin tu. Sbb i dah terikat dgn butik baju pengantin utk amik gmbr dlm studio (under package). Gmbr2 dlm studio xde dlm cd. Kalo tak dh lama i tepek sbb i lbh suke kn gmbr2 dlm studio tu. (Gmbr i pakei baju cina, jepun, dan english style). So, nk bg tau u all gitu, kalo teringin nk tgk gmbr2 dlm studio tu, tggu i blk msia k. Nnt dtg umah leh tgk album tuh. hehehhe..jgn mare!

Ok, jom tgk tag yg i kene kali ni:


Rules :
1. sila tepek gamba kawin sendiri bukan gamba yg korang google!
2. tarikh korang kawin
3. tag lar sape2 yg korang suke


tarikh nikah adalah jumaat mlm sabtu - 1 september 2006, manakala hari reception adalah keesokannya iaitu sabtu 2 september 2006.

ok, mangsa seterusnya adalah cik uji nun jauh kt jb. saya tahu anda seorg yg tidak mahu publish bebanyak gmbr kawen, jadi ini lah masanya utk anda publish gmbr kawen yg terbaik ok..! i tggu and nk tgk. cpt uji!!

note: cerita di sebalik gmbar2 kawen: tema warna baju - idea parents i dan mereka juga la yg propose butik pengantik yg mana, caterer pengantin yg sedap, warna khemah pengantin yg mereka suka dan menu pengantin yg mereka mahu. Kami membontot je..! kehendak org tua.. hehehhe...

7 comments:

~ujicham~ said...

uits... ok ok...
nanti kiter bawa cd tu, kita buat ye tag awak ni.

SueGinola said...

Alahai..cntik dan berserinye...

rillys said...

wahh..nice angle! i'm so liking it too..hehe..u look so pretty laa erin..berseri sgt..smpi skrg ;)..mmg suka senyum ekk!

Erin Rashid said...

uji - orait!

sue - alahai..make up je yg nmpk cntik!

lily - tuhla, terover senyum plak pix ni. malulaa..!!

Izan said...

suka la kaler oren ni. u guys sweet sgt...especially erin mmg kene ngan kaler oren ni. naik seri wajah...

nurhareza said...

betul.. betul.. betul..
lawa sgt.. rugi tak datang ms majlis ko la ryn.. hu3

Erin Rashid said...

izan - wah..wah..mcm dia jadi pengantin tak naik seri wajah ek? rasanye lbh meletop si izan masa kawen hari tuh! huhuhu...

beja - tuh la..rugi ko beja! hehhehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...