Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Saturday

CUTI YG BOSAN

Happy holiday kt u all semua. Tentu bercuti sakan sempena xmas nih kan? Jeles i, u know! Even i dok kt barat, sambutan xmas kt sini mcm takda bende je. Hari xmas hari tuh, sgt la sunyi dan sepi. Mcm xda apa2 yg berlaku. Dah la cuaca mendung ajo! Mgkin i tak amik pot kot, sbb tuh rasa mcm xda apa2 yg berlaku je. hmmm...

My parents kt msia pon sibuk cuti2 msia. Kali ni diorg bercuti2 ke utara pulak. Aduhh..lg la xsbr nk blk msia. Rasa nk bercuti2 je serata msia. Sapa kata msia xde tmpt2 menarik? Sbb tuh org2 barat gile tertarik dgn tmpt2 peranginan di Asia. sbb nya? Diorg ketandusan laut dan pantai, ketandusan terikan cahaya matahari, ketandusan cuaca yg ala2 warm gitu. Sbb tuh bile fikirkan tmpt2 menarik kt msia tu, terasa nk bercuti di pulau2 msia je. Ya, i mmg teringin bercuti2 ke serata pulau2 yg msia ada.

Sempena cuti panjang kt sini, dan semua kedai pon tutup, so aktiviti berjalan bnyk dirumah saja. Buat apa? Menonton movie la apa lagi. Siang movie, mlm pon movie. Skrg dh khatam Madagascar 2, Batman The Dark Knight, Survivor yg lama2 dan byk lagi. Download dari Rapid Share, pastuh download skali english subtitle, ha..apa lagi. wayang dlm umah la..! hehhehe..

okla, skrg nk layan movie Casanova (2005) pulak. Citer romantik dan comedy gitu. Dah pernah tgk, tapi saja nk layan lagi. Dh kawen, apa salahnye feeling lbh2 kn..?hehheh.. ok la kwn2, got to go. till then. jmpa at the next entry k. ciao!!




7 comments:

~ujicham~ said...

tengok tv pun ok pe...

erin.. welcome back to malaysia.. mmg betol.. kat malaysia banyak tempat yg menarik. huhu... panas tu yang best.

naJwa naWai said...

eh dah ade madagascar 2!!

nk tgk ~ wuuuuu ni mesti yob yg dwload eh? cun tak gmbo? kterg pun busan. wat wyg dlm blik gak ~ ngeee

boadicea3011 said...

uuu... pulau2 kat mesia tuh jgn sebut noh... rindu betol nak pegi time sejok2 gini. Langkawi, perhentian, TIOMAN [fevret], rawa, dayang dan yg sewaktu dgn nyer..

akak kat sini lgi teruk; abg cuti sampai 5th jan! Haah kau! habis stok mknn semlm dri carrefour sampai 500kuai. :)

Erin Rashid said...

uji - tuh la, bile sejuk teringat kn panas kt msia. tp bile panas kt msia nk pulak sejuk. manusia...manusia...!

naj - dah kuar pon madagascar kak naj oiii!! kalo nk mcm2 movie, meh la dtg copy kt sini. sape lg si tukang dwnload kalo bkn yop

boadecia - even akak singaporean, tapi dh hbs tour bnyk pulau kt msia ek! tak terkejar saya cmnih! cuti lelama ni sgt2 merisau kan saya. yelah, lbh lama cuti, lbh cpt bdn naik. huhuhu!!

boadicea3011 said...

alaa... by the time Erin dah sampai umur akak, dah sama la tuh. :)

Tpi jgn lupa visit Pular Besar tau! itu tmpt akak honeymoon dulu. al maklum la, dulu time when we first started out budget kita kecik kan...

Izan said...

erin!!! da tgk madagascar 2??? kat sini br kuar. tensen arr nak download kekadang tu. asal download jer last2 filem lucah yang kuar, hahahahahahha. buang masa jer donload. sakit jiwa pun ada. erin donload kat mana???

Erin Rashid said...

kak norraya - kalo leh akak, semua pulau kt msia nk tour. tggal lagi kene tgk budget ada ke tak. hehehhe

izan - hahaha..husband erin pon pernah terkene gak. kelakar laaa!! kalo kt msia, confirm takkan berlaku cmnih. hehhhehe. btw, husband dload kt rapid share. mcm2 ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...