Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Sunday

MY 26th BIRTHDAY

Today is my 26th year birthday. Semalam lagi dh dpt surprise from my husband. Dia blk awal dari uni dan cari i kt bilik yg masa tuh tgh tdokn camimi. Katanye dia g jln kt Koenig utk cari benda special utk i tapi tak jmpa yg menarik. So, i nk kata apa kn sbb i tatau pon dia g cari benda special sempena birthday i.

Dah lama lepak2 tuh dia soh i bau kt pergelangan tgn dia. then dia tnye wangi atau tak? I kata wangi je. Pastuh soh bau kt pergelangan tgn dial g 1. Tnye sama gak wangi atau tak. I kata ok, wangi! Pastuh i tnye kenapa soh bau? Last2 dia kuar bilik dan amik sebungkus hadiah dan diberikn pada i. Terkejut i sbb i really didn’t know that dia tak ke uni rupenye dan pegi somewhere utk cari present birthday i. Hehhehe.. ingt pon kt bini tersayang dia ni. Huk.. huk.. hukkk!!

this is for me..?

Then my husband soh bukak mlm tuh jugak. Ingtkn nk bukak sok je time tol2 dh birthday. So, u guys nk tau dia bg apa? Sure dh leh guess kn? Ok, la jom kite tgk wat kind of perfume dia bg.

tgk la, i nk bukak hadiah pon camimi nk tgk.


bnyk pulak lapisan ikatannye..


satu tgn mummy, satu tgn camimi. bile i dh bukak bungkusan tu, camimi plak yg grab dr tgn i.. huhuhuuh...


and..this it is.. my husband kata.. an ordinary gift for me not only for my 26th birthday but, it is because i become his accompany in his life especially in germany, and become his chef here and look after our own child. (em..good reasons from him)


So, thari tadi we had a wonderful lunch time dgn camimi skali la. Tak dpt la nk ber2. My husband bwk kami g mkn ‘Donner Teller’. Kalo u all ingt dulu, i pernah cerita tentang ‘Donner Teller’ yg i pernah mkn dulu kn..? tp, kali ini kami mkn kt kedai lain pulak. Ok, la jom kite tgk menu pada lunch tadi. Check it outtt!!

Donner Teller - hirisan daging, kentang goreng dan salat utk menu i


dan ini menu utk suami i - hirisan daging, nasi turki dan salat


dan roti kebab yg tebal tp ranggup kulitnye ini. mmg sedap sgt. biasalah ayat2 org lapar sbb simpan perut dari mlm td utk mkn lunch hari ini. hehehehe

4 comments:

Izan said...

happy besday!!! semoga berbahagia disamping keluarga tercinta.

menggoda sungguh la kebab tu.

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

tq izan..

lily lotus said...

alaa..sori for the late wish! harini baru i dpt online..anyway hepi beloved birthday! semoga bahagia selalu..aminn

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

tq lily..biasala cuti raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...