Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Friday

CERITA SEDIH


Ada cerita sedih skit..


Dh 2-3 hari nih camera i wat perangai la plak. Dh susah nk on. Tukar2 beteri pon xleh nk on gak. Ingtkn dh xleh gune bateri chargeable, guna la plak bateri unchargeable, tp still xleh gak.. dh bosan la tuh si camera nk amik gmbr2 i tuh.. benci nyerrrr!!


So, i mtk yg baru kt suami i.. hehhehe..yg murah2 sudah le. Asalkn kite ada camera baru nk amik bnyk2 pix sementara kt cni kn.. tp suami i kata kalo nk kene tggu masa yg sesuai, bile dh nmpk ada extra money, dan semua bil bulanan dh byr.. huhuhu.. nk tggu tuh bile..? lmbt nyerrrr!!


Skrg cm dh susah la skit nk amik gmbr. Especially gmbr Camimi Camomot tuh! Aduhhh.. tension lak rasanye. Kalo leh esok pg terus je nk ajak suami i g Saturn carik camera baru. Huhuuhuh... susah loll cm nih..!


5 comments:

Izan said...

yeah... mari ke saturn beli kamera baru. Saturn ada gak kat sini. Mediaworld ada tak kat sana? Kitorang klu nk beli alat2 elektrik kat 2 tempat ni la. Banyak pilihan!!!!

Saleza said...

camera akak pun makin lama makin banyak karenah,..lambat respond bebenor,..org dah posing sakan,..tekan-tekan, tak menyala. hampeh betul,..dah uzur agaknya,..nak beli baru,..ehek ehek,..bajet pulak dah banyak lari,..ge ge ge..(perabih utk beli tiket balik m'sia tu lee..) sabor je la ...

Hilma Rashid said...

izan - lor ye ker saturn pon ada kt sana ke? mediaworld tak de la izan, tp mediamarkt ada ler..! lbh kureng je nama, sama kot..! hehehhe.

kak ja - ok akak, mari kite serbu saturn utk beli camera bersama2 hahahhaha...!

Saleza said...

nak serbu tu anytime,..nak beli tu yg tak pasti,..ge ge ge

Hilma Rashid said...

hahaha..kelakar la akak nih..
ok la..nnt dh ada pulus leh la serbu and beli anytime.. hehehhe
0,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...