Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Friday

LAYAN DRAMA


Semenjak ‘sibuk’ nih... sume crite drama kt tv dh tak up-to-date. Bkn diorg yg tak update, i yg tak update tgk. Dh terlewat beberapa episode daaa... kesian drama2 tuh. Time i sunyi dan bosan xder benda nk buat, drama2 tuh la yg i layan smpai terlupa camimi dh kt bwh meja main sorg2.. hahahha. But now, bile dh sibuk..drama2 tuh terus dilupakan. Huhuu

Sbnrnye bkn dilupakan.. cume tak berkesempatan nk tgk da... kalo 1 hari ada 32 jam ke.. sure leh tgk nye. Tp 24 jam je ada dlm 1 hari.. so limited skit skrg. Skrg? Skrg la.. skrg je tak sempat nk tgk. Nnt dh bnyk masa kt umah baru la sume drama2 tuh i hbs tgk. Smpai kn tak sbr lak nk tggu for the next episodes.. apa daaaa...!

Okla..jom i citer drama2 apa yg i layan skrg.. hehehhe.. (jgn tatau. . kt perantauan nih la sume drama melayu i tgk tau. Hehehehheeh


org kata makin lama makin melalut dan tak logik. i malas nk amik pot. hentam je la.. layan je sudeyyyy!


tetiba nk biar lama skit gap tak tgk sbb rasa cm tak best lak bile tgk2 masha dh besar n maseh dlm jagaan mak ngah nye. patut nye dia masuk pusat kebajikan, pastuh bljr rerajin, kasik gempak dan balas dendam terus kt mak ngah dia pas dh besar. kasi supriseeeeee pd mak ngah dia la


nih baru je hbs episod nye kan. tgk citer nih mcm kelakar sbb kalo u all perasan, tak der sorg pon pelakonnye xpnh masok ospital. kire sume dh pnh masok ospital..hahahaha.. kelakar kn?



ini pon ingt nk layan gak. tp teringat zizan tuh belakon mcm lembut skit dlm SPA Q, so mcm tak best lak kali nih dia jadi main actor. huuhuhuu. so, biar gap lelama skit. nnt baru layan. tp best lagi kot sindarela la...


ini plak, teman soh layan, so i layan je la. cite remaja. hentam je la.. tp ada gak benda2 yg tak patut dicontohi dan diikuti. bagus ada slot advices sblm citer nih bermula. at least remaja2 yg tonton nih x terbawak2 mana yg tak baik tuh..

ntah la.. ada lagi ke drama2 yg i layan tp tak ada kt dlm blog nih? em..tak pela..halal je la...hehhehe

3 comments:

Izan said...

ya ampun.. banyak nyer drama erin tgk. hahahahaha... izan dulu tgk citer sindarela je. pas da bis episod tu mls da nk tgk citer lain. kekadang citer bersiri ni banyak mengarut. tu yang malas tu.

lily lotus said...

bengang tul tgk citer ezora tu..berselirat tali persaudaraan diorg..berbelit2 nak paham :D

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan - biasalah..suriumah berjaya xder kerja. bnyk la nonto nye. heheheh. tuh la, tang yg merepek tuh, tuh yg tggal jap. kasik gap lama skit kang baru tgk blk

lily - ezora tuh citer mcm kelakar je la sbb bnyk sgt buat hubungan terlarang. anak luar nikah bersepah2. nih kalo wat salasilah nih mesti pening kepala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...