Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Friday

VIELEN DANK

Maafla.. ada a few days gap xder entry. Bkn xder cerita nk citer, tp tgn nih xmenyempat nk menaip. Masa terhad. Lgpon skrg dh cbuk masuk kelas bhs. Lg la cbuk manjang. Kalo ada g jln2 mana pon, mcm biasa we all anak beranak jln2 kt Keonig je la yg plg dkt. Jln kaki pon leh. So, sure u all bosan nk dgr cerita yg sama kn..?

Okla..entry kali nih berterima kasih kpd teman2 yg kasi awards. Bkn 1 award, tp 4 awards. Tuh la..xsempat nk ucapkn terima kasih melalui blog ini sbb kesuntukan masa. Komitmen kpd keluarga katakan.. cewaaahh!!

Okla, award ini diberikan oleh Izan dan Lily. Terima kasih ye Izan dan Lily. Tp i rasa blog i tak la seberapa sbb baru je berkecimpung dlm arena blogging nih. Still new ma... tp xsangka ada org appreciate that! Vielen dank!

This award is for those bloggers who are nice people; good blog friends and those who inspire good feelings and inspiration also for those who are a positive influence on our blogging world. Once you’ve been awarded please pass it on to others who you feel are deserving of this award


The next award nih lbh kpd award friendships. I like!! Kt mana pon kite berada, jgn la lupe kwn2 yg kite ada dan pernah ada. So, dgn adanye award nih I rasa kwn2 tersebut ingt kt I dan masih menjalinkan friendships. Pls, don’t be kwn mkn kwn dan kwn lupe kwn. I don’t like!!

So, vielen dank auch (terima kasih juga) kpd Izan dan Lily juga sbb bg awrd friendships nih. Guys, u r my friends. Pls notify me if i hurt ur feelings, ok! Sebaik2nye, I nk jaga hati sume kwn2 yg I ada.. sob..sob..!


Ok, next award lg, award ‘paling mesra.’ Wah..this is quite meaningful to me! Guys, I am still new and I am quite shame to receive this award. But, since u all have awarded this to me, kecik tapak tgn, pdg golf I tadahkan! Danke schön!! Ich liebe dich!! However, I still feel that my blog is not as ‘mesra’ as others. Mgkin sbb bnyk citer dlm umah dan tak berapa nk kuar jln ke mana2 pon. But, I will and I promise to serve u all with interesting experiences in the future. Just wait ok..

And the last award just received is Brilliant Weblog 2008. Ah..segan plak nk terima award sebegini rupe. Rasa mcm blog I jauh ketinggalan brilliant nye compared to others. However, I terima award nih segembiranye dari u all.. thanx a lot!

Rules of this award are :


Put the logo on your blog.

Add a link to the person who awarded you.

Nominate at least 7 other blogs.

Add links to those blogs on yours.

Leave a message for your nominees on their blogs.

Last but not least, I anugerahkn sume awards tuh kpd kwn2 yg ada pada ‘Link to My Friends’ dan tak lupe juga fotopages Kak Ja. But, those who has received that, pls just ignore it ok..!

Remember this, friendships never die ok..! alles klar.. bis morgen ok! Cau cin cau!!


4 comments:

Izan said...

terharunya dengan segala ucapan erin tu. huhuhuhuh...

tp tu la bukan senang nak cari kawan yang nak susah senang ngan kita. byk kawan bila susah tinggalkan kita.

izan pulak memandangkan da jauh dr msia da byk kawan2 yang mula lupakan kita. ni nak nagis ni. huhuhuhuhuhu. cuma ada beberapa kerat je yang rajin hantar msg dan tanya khabar. so mereka2 ni izan selalu gak call derang tanya khabar.

anyway, friendship forever. Do keep in touch!!!

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

tuh la izan...
kemarau lama pon xhbs sedih lg
nk wat cmno...

yup, friends 4eva

naJwa naWai said...

erm cmne bleh ade award2 nih.. hehe bestnye. xtau pong!!!

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

akak pon tatau dulu,
tuh yg wat bodo je
tp bile bnyk baca blog2 org lain
tuh yg tau tuh
jadi, sila la anda amik ek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...