Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Thursday

TAK SEMPAT NK BUAT ENTRY

sbnrnya ada a few posts tergendala nk posting
sbb nye..?

paham2 la si ibu berjaya ni yg sibuk manjang
kene tggu si anak kecik dido
baru la leh nk update blog
kalo tak.. org pegang keyboard
dia pon sibuk nk pegang
aduhh... dh usha nk beli 'fake notebook' khas utk bebudak
tp utk umur 4 thn ke atas daaaaa...

utk si kecik camimi ni xsesuai

hbs kang kaputt notebook nnt



entry the girls from essen yg dtg beraya ke umah pon xsempat nk buat
almaklumla,
xda camera lg masa tuh

terasa xseronok nk bercerita tnpa gmbr
tol tak...?
tp apa pun tq girls for coming
and sorry, u all lmbt bg tau
so terpaksa masak lauk pauk yg ada je

simple mimple
tak leh la plak nk cmpur mknan darat dan laut ye tak?
sbb dlm freezer ada sedikit ayam dan ikan je
takpe2.. nnt mkn bebanyak time birthday camimi k..?!


girls from essen execpt... the only guy! murny dan kyah je nmpk muka. yg lain awat la xpndg camera nih haaa..?


entry lawatan kami ke umah kak nadia (phd student) kt essen pon xsempat nk buat
still the same reason,
camera ileekkkk!
masa tu hari ahad lepas ni
saja je nk melawat org yg baru berpindah ke kediaman baru
mmg cantik sbb dh siap kemas dan hias

umah lama kak nadia pon cantik gak
dan rasa lbh luas

tp sbb nk dekat dgn uni kak nadia
maka, mereka terpaksa berpindah ke kediaman baru
dan off course,
kediaman mereka jauh lbh besar dan luas dr kediaman i ni haaa..
maklumla, kami master students je
sesuai la dgn peruntukan yg diberikan


kak nadia, abg nazri dan nafiz yg xnmpk muka nye..


okla, dh terlalu bnyk berkata2
saja nk menyerikan blog i ni haa

time tgh ada masa ni
leh la kn...
camimi pon dh lama masuk dido
but b4 that i would like to say happy birthday to a few person
who celebrates birthday dkt2 dgn camimi

hehehheeh..



sarah sabriena (kak nana - kiri skali) my best cousin yg smbut birthday on 29 oktober lepas. juga my youngest brother shahriman hanif (adik - kanan skali) yg smbut birthday on 31 oktober lepas. ini gmbr thn lepas bln 12 mereka di sini...



my best friend dr kecik smpai ke sekolah menengah tgkt 3 (sbb sama sekolah) iaitu yusrina (ina) yg smbut birthday on 30 oktober lepas



dan plg terkini, aisyah anak kak ja dan en.zamri yg baru je sambut birthday on 5 november. tak lama lg si budak kecik pakei skirt pink tu. ha..nnt mak dia pepandaila buat special greetings ok..!!

6 comments:

lily lotus said...

comelnya camimi pakai baju tu ;)

syuzie said...

hai k.in...kenal tak....anyway semoga semuanye berjalan dgn lancar....

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

lily - alahai comel ker dgn baju tuh? huhuhuuh

syuzie - sape ek? cuma saya tau org yg bernama syuzie panggil kak in adalah kak ngah mak uda je. nih kak ngah mak uda ke? btw, tq 4 the wish

Izan said...

ramainyer yang sambut besday... anyway happy besday sume... especially camimi... selamat hari lahir yang pertama. kene tangkap gambar bebanyak... adiah tak leh la nk bg. kalau dekat konfirm leh dtg. =)

syuzie said...

betoi la tue.....takde keje kat office suka lak buka blog k.in....nak wish happy besday 1st to camimi.....

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan - kompem tangkap gmbr.. nnt erin upload k

kak ngah - mana link ke blog kak ngah? nk plak usha2 blog kak ngah. bg link k..?!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...