Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Tuesday

ADA LG SUPRISE...


So, ini lah hadiah2 yg camimi dpt sempena ulang tahun kelahiran pertamanye. terima kasih kpd tetamu2 yg sudi menghulurkn hadiah kpd camimi. tambah lagi koleksi toys, baju, kasut, bantal; topi snow, gloves dan teddy bear camimi.





tak kurang juga ada yg sudi memberi 'kad cinta' kpd camimi. heheheh.. kad birthday sbnrnye. so cute!!


sedang kami berkemas2 mlm tuh, dlm kol 9pm lbh tetiba bunyi loceng pintu umah. i takut jiran2 je dtg nk komplen kot2 bising ke kn..


bila suami i bukak pintu, muncul la 2 org budak. sorg laki sorg perempuan. '' ist schamimie da...?'' (schamimi ada tak?). rupenya ada 2 org anak jiran kami yg dok kt grd floor umah ni yg dtg. mereka adalah Ella (si adik) dan Elvia (si abg). harap2 mcm tuh la ejaan nama diorg. so sweet, mereka dtg siap bwk present utk camimi. terus je suami i amik camimi bwk kpd mereka ber2.


yg Ella tu siap nk dokong camimi. si abg nye tuh tgk je smbil senyum2 simpul. msg2 kuis2 camimi. camimi pon layan senyum2 je dgn diorg. so, kami berborak sekejap kt luar umah (sbb sbnrnye lupe nk ajak diorg masuk. heheheh)


tp, i sempat offer kek kalo2 mereka nk tp mereka ckp baru je lepas mkn dan masih kenyang. so, b4 mereka blk i just asked them to say thanks to their mother n father for the present. terharu plak ada jiran yg sudi menjenguk dan bagi hadiah kt camimi. huhuhuuh..

so, ini la dia. sehelai t-shirt utk camimi dprd Ella dan Elvia. thanks to them again!

4 comments:

Izan said...

banyak nyer adiah dia. patung maian tu sume kiut2... ni ada gak mummy dia yang rembat ni kang. hehehehehe

lily lotus said...

that's so sweet!
seronok tgk org lain pun turut syg anak kita ;)

~ujicham~ said...

so cute!!

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan - tang teddy bear tuh mummy dia rembat bwk tdo je. hehehe

lily - terharu kn..? tuh la..

uji - tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...