Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Thursday

TAG WITH NO EDITING

sila la abaikan suasan umah yg berselerak itu dgn riben2 party yg masih belom ditanggalkn. hehehehe..

Law & Order!

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.
2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag ur frens


ini betol2 pix with no editing. masa nih muka ada touch up skit sbb baru blk dari kedai dgn camimi. teringat izannye tag masih lom buat, tuh yg terus snap gmbr kami ber2 anak beranak. apa pun, kene la amik gmbr yg bertudung sbb tuh takes time skit nk amik tag nih sbb kne tggu time pakei tudung. baru la ori namanye. hehehehe...

so, malas plak nk tag org lain sbb kang tag kang blom tentu org tuh nk amik. so sesapa yg rela hati ingin meng-tag-kn diri sdri, sila la ek. jgn segan2. nnt i dtg cek je. heheheh..jgn mare!

4 comments:

lily lotus said...

alalalaa..sama jer comey mak n anak ;)

Izan said...

amboi2 anak beranak. sonoknyer camimi nak bergambar.

nurhareza said...

ha ah.. makin colmey ko erin

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

lily - comel si kecik tuh la. maknye 'comel' ada makna. huhuuh

izan - camimi biasala bergambar. mmg suka! org nk amik gmbr dia plak dok jolok2 lensa camera dgn jari dia. apa daaa...

beja - aku mmg la sgt 'comel'. huhuhuuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...