Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Friday

LETIH NK MARAH DAH...

Kali ini entry berkenaan dgn camimi yg sgt la suke buat perkara yg kami larang. Iaitu mengoyakkan wallpaper dinding yg sedia ada dh terkoyak (tp kami tampal dgn pita tape jer..)

Dh bnyk kali larang pon still suke nk buat. Biasala, budak tak paham lagi apa yg kite ckp sbb tuh la dia dok buat je perkara yg sama.

Tp, itu la camimi, mmg la xreti nk dok diam. Sgt la letih melayan budak ini. Haihhh..jom la la layan gmbr yg smpt i snap ni..!

masa ni tgk camimi sgt la tak keruan. aktif sgt ke sana sini tak tentu hala.


ha..tgk la.. mcm gaya nk erobik pon ada. (huhuhu..erobik mcm mummy dia dulu nk kasi kurus. nah..skrg dh gemok sbb dh stop erobik)


pintu almari ni mmg pantang dibukak. hbs la beg2 mummy dia kene selongkar. tgk..! bantal kambing dia tuh tetap ada..!


tak puas menyelongkar, g plak tarik mr.dinasour kasi lagu bunyik2.. pastuh apa lagi kan..! goyang kanan, goyang kiri kasi menari la.. !


ok, ini yg marah sgt ni. itu la yg dia suka nk buat tp kami tak suka dia buat!


malas nk ckp bnyk. daddy dia terus halang dia spy tak terus menerus mengoyakkan wallpaper tu.

daddy marah dia sbb dia dh koyakkn. so, kene tampal dgn pita tape. masa nih geram kt camimi sbb dia cebik manja gitu. rasa nk geget je bibir dia yg memuncung tuh!

ha..xjadik nangis last2. sdri mau pk ek camimi...


camimi tgk tmpt daddy dia tampal td. dh kene warning kali ke berapa ntah. tgk je la mkn saman ke tidak..!

ala..cian dia! dia pegang je tmpt daddy dia tampal tu. jgn koyakkn lg ye sayang. nnt uncle pirincci (tuan umah) marah..

so, kite tgk la berapa lama tampalan ni boleh tahan..

4 comments:

Izan said...

ala kiutnyer camimi nagis... tu la kan da kata bila camimi da pandai berjalan abis la mummy dia kene buli.

camimi dok diam2 kang mummy cubit kang sapa nk pujuk....

lily lotus said...

alalaaa..siannya dia! nangis kejap jer tu..so cute laa camimi wat mulut camtu..sarung kat kepala tu ttp maintain..

lily lotus said...

erin..ada award utk u lagi ;)

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan - tuh la izan.. mmg tak larat kene buli ni. hbs satu umah tunggang langgang. huhuhuuhuh

lily - sarung kt kepala tuh nk train dia spy biasakn. sbb bile kuar umah pon kene pakei snow cap. tp dia rimas dan kureng suke. awards dah terima, tggal nk tepek kt blog nih je. tggu.. dan terima kasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...