Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Tuesday

SALAM PERANTAU

raya dh lama berakhir. mood raya lagi dh lama mati. sbb dok kat perantauan tak de lgsg rasa raya sebulan. mgkin rasa mood raya tuh cuma seminggu je. sbb masa tuh penuh undangan majlis open haus. pastuh, hidup mcm biasa. tak sehappenig kt msia.

dan baru je 2-3 hari lepas ni i dpt tau tntg salam perantau i yg masuk kt news utusan. tp ini kt utusan online la. kalo kt newspaper utusan kt msia tuh i tatau la.

ok la, jom i show off skit tntg salam perantau yg i kirimkn kpd pihak utusan. (sbnrnye hantar gak ke metro dan berita harian tp rasanye hampeh sbb xkuar ponggg!!!!)

to see at utusan online, pls click here

ini sbnrnye gmbr tahun lepas bln disember masa parents i dgn sepupu dan 2 org adik i dtg sini. masa ni i masih dlm pantang lg ye kwn2 tp dh merata berjln dlm kesejukan dgn mereka.

ok itu je nk bg tau. saje nk show off skit. skit je la ek. jgn jelek dh lerrr..!!

ok..byep!

2 comments:

Izan said...

wah... glamer kejap... ur husband ke yang anto. kitorang 3 thn lepas pun masuk paper gak tp tak ingt la paper aku tangkap gambar ramai2 nagn org2 embassy..

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan, tuh sume keje erin. suami mana ada masa nk buat2 ni. erin yg rajin. hehheeh..tuh la baru nk tnya izan. takkan izan tak hantar kot kn..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...