Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Saturday

MARI MENDENGAR MUZIK



Camimi suke kalo kami pakaikan dia wireless headphone ni. padahal benda tuh sekali ganda besar drpd kepala dia. bile pakai tu mcm terlentok2 je kepalanye. bkn sbb terlentok2 dgr muzik tapi benda ni a little bit berat skit dan tak tertanggung sgt kepalanye yg kecik tu.


tapi camimi tetap suka. especially kalo dgr lagu kanak2 kegemarannya. kalo camimi ngantuk, pasangkan la headphone ni kt telinga dia. then bagi dia smbil2 peluk bantal busuk dia tuh, confirm dia terlentok tertido. tak payah la mummy dia tdokan atas katil smbil peluk2 dan tepuk2. kalo tak, dgn mummy2 dia skali selamat melayari mimpi. hehehhe




5 comments:

rillys said...

comelnya muka dia masyuk melayan the music ;)..kalau cabut kompen nangiskan!

boadicea3011 said...

mesti cute camimi pakai headphone sambil dansing-dansing...kan? :)

~ujicham~ said...

muka dia masa feel tu.. bukan main lagi.. rasa nk geget.

Izan said...

ala kiutnyer dia.. siap menghayati tu. pejam2 mata lg. tak tahan. hahahahahahahha...

Erin Rashid said...

lily - kalo cabut time dia tgh syiookkk melayan, mmg konfirm nangis!

kak norraya - sblm nk bukak langkah berdansing2 tuh, headphone dh tergolek jatuh sbb berat. hahahha

uji - masa dia feel tuh rasa poyo je kan! beria!

izan - tol2..erin pon gelak besar tgk dia smpai pejam2 mata gituuu...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...