Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Thursday

SUPRISE...


Still ada org tertanya2, bilakah tarikh sebenar kami akan pulang ke msia.


hehehhe..suprise la beb! kalo dh bg tau skrg maka bukanla suprise lagi namanye. tapi takpe, u all jgn susah hati sbb nnt kami nk angkat kaki je, kami kabo2 kan la. kami takkan meninggalkan bumi duisburg tnpa sebarang berita, senyap begitu saja. tak baik kann..!


tapi b4 kami angkat kaki, insyaAllah 28hb ni, barang2 kami berlayar di lautan dulu. bkn brg2 kami je, ada gak brg2 students lain yg nk shipping skali. harap2 kalo melalui teluk eden, takde la kene lanyak dgn para lanun di sana. hbs tak sampai brg2 kami ke msia.

note: hai.. kesian suami ku. sdg bertungkus lumus menyiapkan thesisnya.

6 comments:

Izan said...

ooo... surprise ek.. tak pe la izan pun nak wat surprise gak. nnt izan bgtau bila izan balik. =)

~ujicham~ said...

haa.. aku tau, kalau erin kuarkan entry, "husband aku dah hantar thesis".. tak lama lagi lah tu.

rillys said...

semoga semua akan selamat sampai...so do u n family yer ;)
...kalau buat house warming kat mesia jgn lupa i tau :D

My Blog said...

tul tu.. jgn lupa jemput gak tau..

Me, Mrs Taj said...

waahhh dah nk balik msia! tp jgn lupe continue blogging..nk tau cite kat msia pulak..take care sis

Erin Rashid said...

izan - amboi! suprise jugak ek! rasanye izan blk terus beraya skali ek?

uji - bijak..bijak.. tggu je la eh entry tuh ok..!

lily - wajib! mmg nk jumpa u all smua pon!

my blog - kwn2 blog pon saya takkan lupekan!

ladybird - huhuuh.. mujur la dh smpai german baru bukak blog. baru la org nk tau my life kt msia b4 and after cmner kan..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...