Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

FLY BACK TO MALAYSIA

note: sila klik picture utk lbh besar

Oleh kerana telah diizinkan dan masanye telah pon tiba, maka dgn ini saya ingin meng-show-off-kan sikit tiket blk kampung kami. kwang..kwang..kwang...!


Ticket kami bertiga utk pulang ke Msia dah beli. tapi ini namanye E-Ticket yg mana dibeli melalui online, dibayar melalui E-card dan tiket diberi melalui email. aleh.. sure u all paham punye kan..?


Maaf la.. dlm column 'Datum' tuh terpaksa i tutup sbb mau kasi suprise kt kwn2 di msia tntg tarikh sbnr kami pulang ke msia nnt. jgn mare naaaa...! tapi details yg lain u all leh tgk sdri k. no secrets!


ok, kwn2 di msia.. nnt kite jumpa di sana...! lalalala..

9 comments:

nurhareza said...

welcome back 2 malaysia..

Me, Mrs Taj said...

welcome home!!!!

aRa said...

Dah nak balik yek...yahoooo...ade sorg lagi member nak balik...leh lepak² buat gath kan... :)

rillys said...

yippie! alhamdulillah...semoga sampai dgn selamat yer...

Izan said...

ooo... rahsia tarikh ke? patut la cari tak jumpa... izan pun da beli tiket da bulan lepas. hahahahaha. nnt izan wat surprise gak yek. hehehehe... ntah2 kita balik sama hari kot. wait and see... =)

Diarihatiku1976 said...

wah bestnya.. jgn lupa calling-calling kita ekk kalau sampai m'sia.. nak jumpa..makan-makan, minum-minum... seronoknya...

Erin Rashid said...

beja - thanks

ladybird - tq too..

ara - nnt kite buat house warming ke leh la berkunjung..!

lily - mudah2an ekk.doakan sentiasa

izan - awk nk blk april kan..? huhuhuh... kite tau. akhir april nnt kan? kwang..kwang..kwang.. (kalo silap malu aku!)

ina - wajib segala bagai...!

~ujicham~ said...

nanti duk shah alam ke erin?

Erin Rashid said...

uji - insyaAllah dok shah alam.. harap2 la..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...