Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Wednesday

JAWAB SOALAN LAGI MA..

Baru2 ni kene tag dgn blogger ina. utk tidak menghampakan si blogger, i tlg jwb tag ni ok.. kacang je sbb dh biasa jawab soalan2 peperiksaan dari sekolah rendah lagi sampai la masuk uni. hehehhe.. jgn mara haaa..!


Nama Timangan anda:
Nama yg pnjg biasanya dipendekkan. membazir je kan nama pnjg2 nih. huhuhu...
Family panggil 'in'. kadang2 'erin'. ada gak family terdekat panggil 'kak in'. tapi bkn 'kain' ek...


Anda seorang yang:
Rasanye sape sekolah dan uni sama dgn i tentu tau sapa i ni. seorg yg sensitif, aktif, cpt merajuk, selalu gak diperkecik2 kan. suke gak ketawa dan ceria sbnrnya lor.. tapi la ni makin dewasa makin kurang la merajuk. sensitip tuh biasa je. cuma suke nk merajuk dgn cik abe la. hahhaha..sbb nk kasi dia pujuk okehhh..!


Insan teristimewa??Describe-kan dia terlalu Istimewa di mata anda:
Parents, keluarga dan suami..
Duduk jauh2 dgn keluarga ni membuatkan i slalu je insafi diri bhw keluarga tuh sgt penting dan perlu bersyukur kpd kedua2 ibu bapa kite sbb berjaya mendidik kite menjadi spt skrg. walaupon bkn menjadi seorg jutawan ataupon tokoh ternama, namun menjadi insan yg serba serbi reti nk buat keje adalah sgt penting lbh2 lagi bile dah berkeluarga...
malah mengeratkan perhubungan dgn suami sbb sape lagi yg dekat dgn kite time jauh2 dgn keluarga ni..


Lagu kesukaan anda:
Yang penting bukan lagu rock yg menyesakkan kepala. berbeza dgn suami i. dia kalo study kene dgr lagu rock. last2 i soh dia gune headphone je, so that dia sorg je dgr. i tamau dgr!


Makanan kesukaan anda:
kalo citer pasal mknan, mmg tak hbs 1 mlm ni. dh lama berada jauh dari msia, tentula mcm2 mknan skrg dh jadi 'mknan kesukaan'. tapi major kpd seafood. tapi sis lily mmg suke tepek gmbr sate. suka sateeeee jugakkk!


Warna kesukaan anda:
Tak kesah sbnrnya tapi suka colourful la. tapi warna kesukaan utk pakaian plak mestila tamau yg striking2 gitu...


Tiga benda mesti ada dlm beg anda:
Of course kunci, handy dan duit. nk berjln walau ada 1, 2 euro pon jadila sbb boleh beli roti!!!


Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
Baru sat tadi sbb baca cerpen dlm facebook adik i yg menceritakan tntg kekejaman seorg suami kpd seorg isteri yg sarat mengandungkan benih suaminya.. huhu..apsal la boleh berlinangan plak air mata ni. (Tapi sorok2 nangis dari suami i takut kene bantai gelak!)


Tag 6 rakan anda:
kang kalo tag org, tamau buat plak. kecik hati aku kang! so, tamau la tag sape2.. ok..!

5 comments:

rillys said...

erin, can u share the 'cerpen' kat sini...?

Izan said...

lor... erin kalau nagis kene gelakkan ke ngan suami... sama la kita... hahahahha

Erin Rashid said...

lily - ur wish come true!

izan - tuh la cube suami kite plak nangis..leh tak bantaikan gelak jugak?

aRa said...

Erin...i pun selalu klo nangis msti sembunyi²...kang org gelak kan walaupun cerita itew mmg sedih...i ni very sensitive tau...mudah nangis...agagaga

Erin Rashid said...

ara - kalo tgk citer kt tv citer sedih pon sure kene cover air mata kan..? malu beb!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...