Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Sunday

MINGGU-MINGGU YANG SUNYI

Start next week sure i akan jarang2 update blog. dan mungkin jugak jarang2 menjengah blog2 u all smua. kenapa..? eh, blum lagi nk blk msia. masanya belum tiba beb!


tapi sebab nye adalah komputer kt umah ni akan tinggal menjadi 1 je iaitu tinggalla lappy yg i tgh guna ni. cpu husband i yg dia slalu guna utk buat kerja2 dia tu akan dipacking utk shipping. so, dia akan bawak notebook ni ke uni dia utk kerja2 edition dan presentiation dia.


manakala lori kontena pula akan dtg ke umah kami 20hb ni utk amik kotak2 kami terus dibawa ke Hamburg (satu2nye perlabuhan german yg terletak di utara).


tapi don't worry, insyaAllah i sempat punye intai blog2 u all, malah mungkin sempat jugak nk update blog untuk publish a few entries b4 i bertolak blk ke msia. tapi nnt kalo u all perasan blog i ni sunyi dan sepi je drpd slalu, paham2 la.. itu maknanye kami dh smpai msia.. yabedabedduuuuu..!!!


6 comments:

Izan said...

yahoo... sonoknya da nak balik. tp bila nak balik tu yek. heheheheh.

aRa said...

wihiiiii...nak balik suda...best²...i akan tgu update...jgn wisau...agagaga...soklan sama ni...bila balik nya ni??? agagaga

Diarihatiku1976 said...

wah.. kalau dah sampai jgn lupa calling me ok... boleh makan-makan,,,, minum-minum..

~ujicham~ said...

pstu sambung la citer kat malaysia.. banyak benda leh citer. erin nak buat apa, nk jadi apa... mcm2.

rillys said...

ala...mesti merindu kat ur writing nanti...hik hikk...take care!

Erin Rashid said...

izan - alamak..mau tau kah..? nnt tak best oo... biarla kecoh2 nnt rupenya dh smpai msia. hehehhe

ara - mau tau juga kaaa..? aiseh nnt idak le suprise!

ina - calling 4sure!

uji - nk buat apa, keje apa tuh yg dlm persimpangan ni..

lily - apa la ada pada writing saya nih..(sambil merendahkan diri)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...