Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

MENU ORG SAKIT


Hari ini tak berapa sihat la. Pening2 kepala dan rasa mcm nk muntah plak. Tatau la plak kenapa. So, i decided nk msk senang2 je yg tak perlu menunggu dan berdiri lama.

So, menu buka hari ini adalah ayam honey panggang dan sayur salad. Ayam honey panggang nih mcm menu kelmarin tp cara dan bahan nye i buat lain skit drpd blog resepi tuh.


Okla kwn2, malas nk cerita lbh..layan je la..


Ok cau cin cau nk berehat sekejap.



9 comments:

Izan said...

menu orang sakit pun cam best je... kalau tak sakit lg la gempak masakannya...

p/s: sakit pale muntah2??? camimi nk dpt adik kot. hehehehhe....

SueGinola said...

Alahai Eryn, tak sihat pun masak sdp2 jugak ye..

Nape tak sihat tu..siannye...

lily lotus said...

ehem ehemm..ada isi ke??
anyway take a good rest kayy ;)

lily lotus said...

erin..klau dh sihat amik tag poser
kat blog lily ok!

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan - ntah la tatau la kalo2 ada isi. huhuhu.. harap takde la lagi

sueginola - tuh la.. mgkin salah bantal tdo atau ape pon tatau la

lily - tatau la lily, harap kalo nk ada isi pon tggu blk msia la.. nih thn dpn je dh nk blk..

Saleza said...

aii, simptom2 tu mcm ada apa2 je,..pegila jumpa artz. Take care

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

kak ja - harap xda apa2 la lg..

~ujicham~ said...

tak sanggup nk tgk rupa masakan erynn bulan2 pose ni... meleleh.

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

uji - ala..u all ada bazar ramadhan.. lg nangis kami kt cni tgk u all rembat makanan kt bazar tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...