Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Tuesday

ESPRIT MUSIM LURUH

jom kwn2..sape yg nk join together gether ke Ratingen Am Rosenkothen esok utk sama2 ke Esprit Outlet dan S. Oliver Outlet.

jomla cari bju raya musim sejuk yg murah2.. (murah2 je ehh.. yg mahal2 tak mampu la pulak). lgpon pegi time2 weekdays mcm nih tentu la tak seramai manusia yg g hari sabtu. MasyaAllah.. smpai tak nmpk lantai Esprit tu. baju pon cpt je hbs tggal hanger je.. org dtg berbondong2 smpai sorg amik 2 troley. mana aciiiiiiiiiiiiii..!!

ok, jom la layan gmbr2 i amik masa hari Sabtu lepas i g smpai tak leh nk shopping lgsg! (tp, sempat capai 1 seluar jeans Esprit. hehhehehehe)



Nih kami baru je smpai dlm kol 11am lbh. dh kene beratur pnjg nk masuk. yg kt dlm tuh ntah kol berapa diorg tggu esprit bukak. aduhaiii...

tgk la yg kt dlm tuh, sorg amik smpai 2 trolley, pastuh shopping smpai melimpah ruah trolley tuh. ntah berapa la total diorg shopping tuh...!

i nih ha..berapa lama nk tggu kt luar daaa.... Q maseh pnjg da...

kt s.oliver tak ramai sgt pon. leh la bernafas lg. sbb sales nye biasa2 je. tp murah lg la berbanding s.oliver kt forum duisburg yg ntah haper haper ntah harga sume pakaiannye. tak munasabah lgsg!!

3 comments:

Izan said...

sapa kata klu dok luar negara tak shopping raya yek. izan nk kuar 2 3 arini cam tak sedap badan la... nak demam kot. bab cuaca skang ni tak menentu. ramai yang tengah demam skang ni.. huhuhuhuhu

lily lotus said...

slmt bershopping erin!

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

izan - tuh la izan. walaupon bkn baju kurang yg dibeli, tp tetap nk ada gak baju design lain sbg pengganti di hari raya

lily - terima kaseh. slmt shopping gak eh mama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...