Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Thursday

HAPPY DAY

Semalam hari yg happy buat kami sekeluarga especially my husband. Sbbnye smlm is the last day dia exam dan skrg dia release sgt. Smua subjek wajib dh hbs diambil tggal tesis je. Results plak sume dh dpt. Oleh kerana smlm exam oral, results terus dpt smlm gak. Alhamdulillah, result smlm la plg indah buat my husband. Dan Alhamdulillah jugak tiada subjek yg kene repeat utk sem dpn.

So, my husband sbg meraikan keseronokannya tuh, we all sama2 berbuka puasa kt luar. Lg pon, celebration anniversary kami pon masih tertangguh. So, celebrations sume all in, kami berbuka kt tmpt yg plg dkt dan mudah utk pegi. Sbb nnt blk mlm sangat sian plak kt camimi takut2 meragam kalo kami berbuka jauh2 sgt.

So, layan je la gmbr2 menu yg kami order dan teletah camimi time2 kami mkn. Good girl ank mummy smlm sbb tak bnyk songeh pon. Kalo tak, mau nye kene piat dgn mummy. Ha..mummy garang nih!!

Tp, sblm berbuka tuh, kami round2 la kt area2 yg berdekatan sbg mengisi masa yg ada..


patung lambang Duisburg - patung burung helang dipeluk oleh wanita gemuk!


dulu bukak puasa ber2 je, skrg dh ber3..



new opening soon... lg masyuk la shopping nnt..!


lihat la kwn2.. 18 sept nih bukak la.. xlama lagi tuh. hehehehhe


air pancut nih pon benda baru gak kt Koenig.


tp waktu mlm lg cantik kn..?


time lepak2 dpn air pancut tuh, daddy sempat pam tayar stroller camimi


believe me..this is her 1st time pegang dan pijak rumput



dh dkt2 masuk waktu berbuka, kami pon menuju ke restoran berdekatan


this is my husband's meal - haenchen donnerteller mit reis und salat (kbap ayam pinggan dgn nasi dan salad)


and this is my own meal - haenchen donnerteller mit pommes und salat (dgn kentang goreng dan salad)


sgt la baik jaga diri sdri, main dgn mr. lion time mummy n daddy berbuka..


tp mkn kt restoran nih biasa je..xder la sesedap mana sgt. sbb kami pnh rasa menu yg sama yg lg sedap dan salad nye pon lg bnyk! smpai tak hbs... ini salad nyer sejemput je... huk..huk..huk.. apa pon, alhamdulillah atas rezeki yg dikurniakan. next time nk rasa mkn kt tmpt lain plak..

4 comments:

Saleza said...

taniah pd fauzi sebab dah lulus semua exam,.!!
*forum launching nanti akak dah plan nak pegi dah nih,.lepas kelas 10.00 uhr tu bolehle jalan2 cuci mata,..err jgn tercuci duit udah le,..he he he

Izan said...

mak aih... menggoda sungguh kebab tu.. nmpk banyak jer, boleh abis ke? hehehhehehe

lily lotus said...

congrates on ur hubby's result ;)
hopefully can blk mesia on time
nx year..aminn..

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

kak ja - fauzi kata terima kaseh. wah..kol 10uhr tuh awal tuh! saya pon dh cdg nk g usha dgn fauzi skali. heheheh

izan - izan,tuh kire ok la.. kami hbs mkn pon. (heheh..dh lapar puasa..bantai je hbskn!)tp ada 1 tmpt tuh lg bnyk dan murah skit, susah skit nk hbs. heheheh

lily - suami pon kata terima kaseh. tuhla..doakan la kami blk ontime. dh xsbr nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...