Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Sunday

CERITA SEDIH...


utk pengetahuan u all sume, camera i dh CONFIRM rosak! so, pas nih kene tggu ada camera baru leh nk upload blog yg bergambar. huhuhuuh..sedihnyer!

pastuh, cerita sedih kedua plak, handy i plak rosak. CONFIRM dh xleh gune gak. so, pas nih kpd u all sume xyah la call i lg. tggu je la kot2 ada handy baru turun dr langit ke kn..! oh ye, kpd sesiapa di cni ada handy lbh2 yg dah xguna tp boleh digunakan, sila2 la hulur bg pnjm kt i ni ha buat sementara waktu. nnt akan dipulangkn jugak handy tuh kpd anda. huhuhuhu.. sedihnyer!!!!!

ini sume gara2 sbb air yg dibekalkn utk camimi diletakkn dlm beg travel camimi tertumpah dan hbs lenjun satu beg tuh. aduhhh...!! purse, duit, pasport dan lain2 brg dlm tuh pon hbs lenjun. takpe itu sume boleh diselamatkn dgn men-drying-kn dgn hair dryer. tp, camera dan handy yg tak dapek nk diselamatkn..

smlm i ada promis nk amik gmbr kek tuh kn..? sorry, xsempat nk amik camera dh kiokkkk..! sbnrnye itu kek coklat, tp lbh kpd kek koko sbb gune serbuk koko instead of coklat masak yg hitam tu. itu je..ok la malas nk citer lbh2 sbb tgh sedih lg. huhuhuhuhu..

3 comments:

lily lotus said...

alahai sedihnya..hp camera takleh guna gak ke??

H2N said...

Erin, hp tu try la jemur atau keringkan utk 2 - 3 hari.. mana tau bole pakai balik... kita org pernah gak jd benda yg sama.. jemur 2 -3 hari.. biar betul2 kering.. pastu dah bole pakai balik..

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

lily - since kt cni xpnh lg gune hp camera sbb ada camera. oleh itu hp camera tggal hp camera. cable xdak, card reader pon slalu gune camera card reader je. so, camera dh kiok, dh xleh nk baca camera hp memory card

kak dina - oh ye ker jemur pon ok eh? tp fauzi siap dh drying kn gune hair dryer. siap dismantle every component lg tp all just in vain.. huhuuhuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...