Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

LONELY

Jumaat minggu ni suami aku takde selama 2 minggu. Outsation katanya. So, maybe balik Shah Alam semula 30hb. Then 30hb tu parents aku pula takde. Pergi umrah. Aku la yang nak kena menghantarnya nanti. Adik aku si Shahriman Hafiz, make sure kau free. Kita pergi hantar sama-sama okeh! Parents aku kasi homeworks banyak. Tengokkan kucing, tengokkan kolam ikan, kasi makan kucing, kasi makan ikan. Seb baik tak suruh cuci baju, angkat kain bagai. Baik suruh dok rumah diorang je kan..?!

Then suami aku balik 30hb tu selang 1-2 hari pergi kursus lagi. Memang aku boleh ikut tapi bos aku pula takde. Dia pergi holiday dengan family dia. So, aku kena stay kat ofis buat supervision dan manage apa yang patut.

Semua pergi tinggalkan aku... Time orang cuti sekolah, aku tak boleh pergi holiday. Sebab suami tak free. Bila suami dah free, aku kena stay kat ofis pula. Jadi 'barua' bos. T_T

Bila aku boleh pergi cuti-cuti Malaysia ni? Takkan nak suruh menyimpan aje? Sekali sekala mau juga aku nak berjimba-jimba. Boring la mengadap komputer je. Nanti mata aku jadi rabun. Nanti aku kena pakai glasses. Nanti aku jadi bertambah cun kalau pakai glasses. Nanti husband aku risau ada orang lain ngurat bini dia. Semua nya tak mendatangkan kebaikan...!!! Uwaaaaa~ 

Okeh dah release tention sekejap. Keluar semua ayat merapu-rapu. Okeh babai...!


4 comments:

Wanie Wonder said...

hahah..hubby aku pun takde jugak start isnin depan..ade kursus tp seminggu jer..lonely gak la i nanti...huaaa...sama2 la kita lonely..tp aku balik kg la dok umh mak aku..heheh..

Ezatie said...

huhu...ok lg tu...sy dah 2 thn dok berjauhan ngan husband...skrg br dok bersama...utk tanak boring, wat la bisness online cam saya..contact la sy nak tau sy wat per k ehhe

Erin Rashid said...

anje, aku pon blk kg juga nnt yg cuma perjalanan naik kereta hanya 3 minit. huahuahuahua..

Erin Rashid said...

zety, uit. biz on9! ok nnt aku pm ko kt fb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...