Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Wednesday

NEW MOON



u all ingt tak dulu saya pernah citer pasal twilight 2008? em..skrg kan dh kuar new moon.. kesinambungan daripada cerita twilight 2008.

hari tuh astro ada tayangkan twilight 2008 di saluran star movie. saya mmg dah set siap2 dah cerita tu. seb baik takde bola, kalo tak, tak leh nk conquer! walaupon dh tgk twilight 2008, tapi saya still mahu nengok lagi. sukenyerrr!! tau ke kenapa saya suke?

selain daripada garapan ceritanya yg berkonsepkan romantik fantasy, (hasil director Chris Weitz) saya suke kan pelakon lelakinya - Robert Thomas Pattinson (dlm film - Edward Cullen.) pelakon pompuannya - Kristen Stewart (Bella Swan) pon best jugak cuma saya lbh suka vampire laki tu. setiap kali scene Edward sure ayat ni slalu keluar dari mulut saya.. "handsomenye.. handsomenya..!"

suami saya pon tgk sama2. jeling je mata dia bile saya sebut tntg kekacakan Edward. ate, dh mmg betol laki tuh handsome. lain la kalo org tuh betol tak handsome tapi soh saya ckp dia handsome. dasar perasan santan la tu namanya kan..?!

saya nk tgk New Moon la kt panggung. saya mesti dptkan citer ni. kalo tak nnt sure saya frust menonggeng! hehehe... abg, nnt bile u dh blk kite pegi dating tgk wayang k..! sunyi nye hari2 saya tanpa suami. lagi 5 hari baru leh jumpa. tak best la... :(

note: tgk bdn Edward Cullen tu teringat tntg suami saya yg pernah kurus masa sblm kawen. sbb dia pernah bekerja kat bengkel cuci kete, pernah cat kerb devider jalan raya, pernah buat kerja2 wiring, pernah bekerja di dusun, etc. seb baik kawen dh gemok skit. itu tandanya diri dia bahagia dan sudah ada yg punya..! hehehe..

4 comments:

Izan said...

ingt erin pernah citer pasal twilight dulu. izan nengok citer tu pun bb terpengaruh ngan entry erin la tu. hehehehehhe

Umi said...

huby hang p mane erin?
sebok jek..huhuhu

lily lotus said...

aah, hensemnya hero tu kan..hiks..so kalau dah tgk yg u new moon cepat2 review kay

Erin Rashid said...

umi - husband g kursus. sunyi nye takde dia... cmner la ko leh tahan utk beberapa bln..?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...