Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Wednesday

JUST WANNA MAKE HER HAPPY

pagi sabtu minggu lepas sgt2 indah.. cuaca mmg baik je sesuai bwk camimi jln2 pagi tu. yelah, nak isi masa yg ada sblm daddy dia blk dari kursus ptg tu. kang dok terperuk je kat umah smbil menghitung saat mmg akan terasa lmbt je masa tuh berlalu pergi..

so, pagi tu saya bwk camimi pegi playground kat tasik. dia mmg suke bab playground2 ni. pantang kalo kite sebut playground. telinga dia cpt je tangkap perkataan tu. terus excited! cume sebutan dia je pelat skit. dok sebut.. "ping-gound"


amik gmbr ala2 tanak pndg camera gitu. bile kite sebut 1,2,3 terus je pndg atas la, tepi la.. mcm2 betol budak kecik ni!


dok seronok sgt main kat playgorund, cume 2 kerat gmbr ni je sempat amik. time dia main gelongsor n buaian pon tak nyempat snap. mana nk sempat, kalo kite dok risau dia terjatuh ke, tergelincir ke, dok sibuk gak nak menghayun dia, memimpin tgn dia..

tapi mmg seronok bwk dia. kami tak terasa masa tuh lmbt je berjalan. tup tap tup tap tgk dh dkt kol 11.30am. hnya a few hours daddy dia nk blk..! aauuummm!!!

blk je umah, my parents ajak g SACC. orait je we all since daddy dia lom smpai umah, boleh la we all isi masa yg terluang ni. my parents rupenye nk shopping kt butik BONIA. diorg mmg suke bebenor products from BONIA. kalo saya, tak kot.. sbb mahal! huhuuhu

rupenye2 my parents ask to pick any handbag available there for my birthday present. haaa...? pick any handbag..? seriously, saya mmg tamau. bnyk sbb tapi salah 1 saya rasa brg2 kt situ mahal dan agak tak berbaloi bg saya yg tak gemar handbag mahal2. skrg ni saya gune sling handbag yg saya beli kt german dulu. smpai la ni saya seronok gune sbb leh isi bnyk brg. hahhah.. (bajet isi brg camimi bagai la..!) lg 1, ianya sling, dan tak mudah terjatuh kalo berbanding dgn yg sangkut kt bahu tu. paham2 aje la. kalo saya dokong camimi, mana nk menang tgn kalo saya gune handbag sangkut kat bahu..


lama gak promoter BONIA tuh dok promote handbag pd saya. saya cume angkat bahu.. tatau nk yg mana 1. mmg la sume cantik2.. tapi serious saya tatau pilih. last2 my mother sdri pilihkan utk saya.. tak kesah la mana pon kan..! asalkan my mother gembira..!


saya tamau tgk tag harganya. sedangkan handbag harga RM300 ke atas pon saya dh rasa.. OMG..! pengsan..pengsan..

pas hbs diorg shopping kt BONIA, bwk plak mkn lunch. still parents saya belanja. (seb la my husband takde kan..! huhuuu...). so, lunch hari sabtu tuh we all mkn kt satu restoran vietnam kat SACC. mkn nasi la.. apa lagi.. kenyang smpai keesokannya. hahahhah (sbnrnye simpan perut sbb nk tuntut janji my husband nk belanja mkn for my birthday plak..)

so, smpai umah dh dkt kol 2.30pm. mungkin my husband dah on da way blk ke umah. camimi plak dh ngntuk mau tido. pas tdokan camimi, turun bwh tgk tv, then my lovely husband smpai.. wah..gumbira betol tgk dia dh blk! tatap muka dia hilang segala rindu yg ada... tapi cover2 lagi la sbb parents saya ada. tapi tggu la dlm bilik, nnt saya mengaaauummm!!! hahahah... (tapi still kurang privacy, tggula umah baru kami nnt. insyaAllah...!)


3 comments:

ibu ilham said...

wah2.. bestnya dpt hadiah... sha, ko nie ganas la.... hahahahahahah... sabo2... :)

Umi said...

hahaha..siap mengaum tu..

lily lotus said...

u're so lucky! bestnya ur parents..hehe..so sporting ;)

n best lagi hubby u dah balik ekk..
mengaum elok2 naa :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...