Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Sunday

MARI MEMBELI STOCK MKNAN


Asal nk g beli bhn mentah je sure akan ke Baskentmarkt, Pauluskirche sbb kt ctu ada kedai Turki dan yg penting ianye HALAL. Ada je kedai Turki yg lain dan halal, tp dh terbiasa dgn harga dan brg2 kt Baskentmarkt so dah used to it la..!

Hari nih terpaksa naik bus 937 yg buruk. Bukan memilih, tp bus lama nih nk kene naik steps plak. Dh la bwk stroller Camimi, so nk kene berangkut menapak naik steps tuh. Cm leceh! Biasanye bas2 yg baru xder steps tuh, cuma bas tuh akak menyenget ke kanan skit bile ada passenger spt org berkerusi roda, org2 tua dan penumpang yg membawa stroller.

Ok la layan je la gmbr2 yg kami amik nih..




Sbb ujan kt luar, so dh siap2 pasang plastik. pastuh dok sorg2 dlm stroller la ek. mummy n daddy nk dok berkepit ber2. heheheh


ha..ini lah Bakentmarkt, pasar siang i





ada org tuh, masuk je Baskentmarkt terus2 je menuju kt tmpt buah2an.. mmg hantu buah tol la cik abg tuh!



ini plak bhgn daging ,ayam dan gerenti HALAL..!


ha..tgk! nmpk fresh kn..? hehhehe.


ok la.. dh hbs membeli stok2 dapur, jom la berangkat pulang. nk kene kejar bas lg nih.. hai.. biasalh dok kt negara org mana dan nk ada kete.

sementara tggu bas yg setengah jam hanya sebuah dan kami terlepas yg sebuah tuh, so kenela tggu lg setengah jam. huhuhu. tgk la 2 beranak nih. sape yg acah sape nih..? ish..ish.. confius mummy!

okla..blk nih nk kene masak plak. masak apa? hehhehe..tggu!



2 comments:

Izan said...

amboi2 camimi pun ikut ke pi pasar. ingt kot kene tinggal kat umah. kul baper gi pasar ni?

Hilma Rashid said...

ha..camimi kne la sorong skli. sbb mummy dia pon kne g gak.
g pasar nih dlm kol 10am. nape izan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...