Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

SEJENAK SEBELUM MELANGKAH PULANG

pagi terakhir camimi di sana begitu bersemangat!

Bile dah smpai msia, mula termimpi2kan duisburg. tapi bile kt duisburg selalu pula termimpi2kan msia.. mcm mana tuh..?

semenjak 2 menjak ni, syik mimpikan duisburg la. rindu...mmg rindu..! masih ada harapan kah utk ke sana? harap2 la..

jom, tengok sekejap gmbar2 camimi kat Frankfurt Airport sebelum kami berangkat pulang. harap2 boleh mengubat rindu suasana di German..

time tgh tggu dipanggil utk masuk flight. camimi tetap dgn bantal busuk dia!

pakej! siap ada bantal busuk, puting yg disumbat di mulut dan therapy mata..

mmg tak tahan gelak.. camimi jadi tumpuan dgn keletah dia yg mengusung bantal busuk tuh!

what ever camimi...!

Note: tq kak ja hadiahkan camimi Das Kleid!

6 comments:

Izan said...

erin, lupa nak tanya...
camana pengalaman pertama camimi naik flight. meragam tak dia....

rillys said...

she's so adorable...forever

Saleza said...

akak pun bila kenangkan nanti akan tinggalkan bumi jerman,.terasa sayu je,..

~PakKaramu~ said...

Anak comel ni macam japanes pulak

Erin Rashid said...

izan - memula ok.tapi bile flight terbang kt area asia barat sana, dia loya dan muntah. sbb cuaca masa tuh tak berapa baik. flight turun naik. aku pon loya jadinye! huhuhu..

lily - hahahha..siap 4ever tuh

kak ja - tanah tempat kite bersusah payah dan hidup penuh berdikari. ajar kite tntg kehidupan dan kematangan

pakkaramu - anak jawa sbnrnye..hehhehe!

Mrs Taj said...

jgn dia hurung bantal busuk dia tu smpi ke besar udahla...huauahauh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...