Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

BUAT APA DI TERENGGANU?

Bermula hari sabtu hingga isnin baru2 ni, kami sekeluarga dan keluarga rapat yg lain bercuti2 di Terengganu. dan ini la percutian pertama kami setelah menjejakkan kaki di Msia.


nk tnya kami tntg percutian tersebut? mmg sgt seronok. thumbs up! percutian ni juga umpama 3rd honeymoon kami suami isteri dan percutian kedua bersama camimi. tapi honeymoon beramai2.. ok ker..? hehehhe


apa pon, percutian ini salah satu percutian yg tidak akan dilupakan smpai bile. mcm2 xtvt kami buat ramai2. mmg seronok bile sesekali berkumpul beramai2 dgn sanak saudara. ok, jom layan gambar la!

kami menetap di Ulek Beach Resorts, Dungun. lanscape dan interior chalet ni mmg patut dipuji! jom tgk..!

ini bilik kami ber3
jacuzzi dalam bilik kami. layan berendam je la!

pemandangan luar chalet

konsep kekampungan

dah nak magrib...

kolam ikan berenang pon ada

apatah lagi kolam utk manusia berenang!

Ok, jom layan apa yg kami buat kt sana

minum petang, sblh laut je. gile batak tak jumpa laut kt german!

seumur hidup dia baru kenal laut dan pantai

my parents

my youngest brother

minum petang kami. keropok lekor tuh baru dtg 1 pinggan, ada lagi 1 pinggan tak dtg. gile betol mkn keropok lekor bnyk2!

nak buat xtvt berenang2 mcm ikan duyung

ikan2 duyung yg tak sabar2 terjun ke dlm laut!

slmt lom start cuti sekolah, so lengang ajo

nasib tak menyebelahi my father, mata kail tertusuk ke dalam jari semasa sedang kemas2 peralatan setelah hbs memancing

seb baik ada co-pilot. cpt2 hantar ke Hospital Besar Dungun

lain2 xtvt..

kumpulan yg terkenal dgn kehandalan bermain PSP

kumpulan yg sibuk bermain RC-Heli

tapi RC-Heli pakei bateri je daaa...

dan kumpulan yg ganas skit iaitu membuli cucu tersayang!

lain2 xtvt tak sempat nk amik sbb kdg kala tak cukup tgn nk memetik butang camera, dan kadang kala sibuk melayan si kecik yg bnyk karenah nye!

apa pun, kami sgt seronok bercuti ramai2 mcm ni. harap2 percutian yg akan datang sehebat malah lbh hebat daripada yg kami alami ini...

note: tggu pula i upload percutian ke JB akan dtg..insyaAllah..

6 comments:

Saleza said...

hu hu jelesnya,.....meleleh tengok keropok lekor,..

nurhareza said...

hye.. kenkawan.. pls tukar add blog kite guna this add :
http://rezadoubtfire.blogspot.com/

Me, Mrs Taj said...

mesti camimi terpegun tgk laut kn?! isk isk

Erin Rashid said...

kak ja - aduh...letih saya tahan dgn baldi ni haaa...

beja - beres!

ladybird - bkn terpegun! menangis lagi ada laaa..!!

rillys said...

cantiknya chalet tu!

Siti said...

hohoho.. best ke trg? niwei dungun tu my hubby hometown... ulek mayang tu dekat aje la... best ek kopok?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...