Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

HARAM SAMPAI BILA-BILA

Seminggu yg lepas atau dh masuk 2 minggu yg lepas, (aku pon tak ingat) aku terserempak dgn seseorg. sbnrnye pernah terfikir utk terserempak dgn lelaki ni sbb dia ada hutang dgn aku smpai skrg tak berbayar pon. dan Allah itu Maha Berkuasa. diperkenankan...

org itu adalah ex-bos company pertama aku bekerja. mmg hampeh dan pakia betol lelaki tu. mmg dia dh nmpak kami berdua di Tesco Extra tgh mkn, dan dia pon tgh mkn, tapi sanggup pindah tempah duduk spy kami tak nampak dia lagi. ingat aku bodo ke ape? suami aku pon masih cam dia walaupon dh hampir 3 thn tak jmpa dia.

ingat la.. hutang ko berjumlah RM 1600++ tuh aku tak pernah halalkan smpai bile2. aku rasa ko pon tahu halal haram tntg duit ni kan. ko mkn duit tuh smpai jadi darah daging ko. bg anak2 ko dan bini ko mkn pon akan jadi darah daging jugak. ingt la.. aku tak pernah halal kan ok..

next time jumpa aku lagi, main nyorok2 plak k. pastuh main aci2 bukak pintu. sukati ko laaa... kerat jari la ko nk tegur aku kan..? huh! lagi hampeh ko nk bayar hutang tuh..! huhhhh!!

4 comments:

Izan said...

erin, awat tak pi mintak jer kat dia. kalau izan mmg konfirm pi kat depan batang idung dia. biar dia terkejut skit. hahahahah

~ujicham~ said...

aah izan.. cis.. geram sungguh.

rillys said...

uish...patutnya u sound dia...nak pinjam duit lagi tak...u dah joint venture dgn along...haha...kompem serammm

Erin Rashid said...

izan - tak guna! dulu dh pernah berperang dgn dia. itu le jantan tatau halal haram!!

uji - dia pernah ngaku, bkn salah dia tak bg duit tuh.. huh! org dh pernah berak tgh jalan, mana nk ngaku!!

lily - soh along belasah dia je. hbs citer. hahahha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...