Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

MENUMPANG KASIH

Sekarang memang sedang menghitung hari untuk meninggalkan bumi german. kami skrg menetap di kediaman kak ja sekeluarga tak jauh dari kediaman kami. cuma yg best umah kak ja ni dari segi public transport. oleh kerana ianya terletak di Hauptbahnhof (stesen keretapi), maka ianya menjadi tumpuan public transport yg lain spt bus dan tram. semua bas dan tram berhenti berhampiran dgn umah kak ja. so, kami nk kemana saja pon lbh sng berbanding umah lama.


tapi jgn risau. tiada pencemaran bunyi lgsg. tiada bunyi geseran besi2 tayar keretapi di railway dan tiada bunyi bingit hon2 kenderaan yg lalu lalang di sini.


apa pon terima kasih kpd kak ja sekeluarga krn sudi menumpang kan kami tiga beranak di sini.

kami selamat berteduh di bilik anak2 kak ja. so, no wonder la kan dinding2 bilik ni dihiaskan khas utk anak2nya..

4 comments:

Izan said...

mesti da tak sabar nak naik kapal terbang da ni kan?... hehehehehh

~ujicham~ said...

pak pak ke boom ke boomm.. bunyi paluan kompang nk nyambut nih.

erin, bunga manggar pon dah ready nih (ni mcm nk kawen dah)

aRa said...

best nya tgk org nak balik tanah air ni...

Erin Rashid said...

izan - berdebar2 lagi adalah

uji - red carpet jgn lupe. aku tgk ko xde kt airport siap ko cik uji oiii

ara - si empunya diri lg teruja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...