Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Sunday

CONTEST PHOTO ANAKKU CERIA

Salam uols,

Wah, ada kawan pelawa aku untuk join contest la. Tak pernah aku nak join contest kan? Sebab tak larat nak cari gambar-gambar Camimi yang beribu-ribu tu untuk dijadikan the best (kononnya la...) nak tepek dalam contest tu.

Ok, nama contest tersebut adalah CONTEST PHOTO ANAKKU CERIA. Uols boleh gak nak join contest ni dan boleh pergi ke blog penganjur contest tersebut untuk maklumat lebih lanjut dan baca syarat-syarat mudahnya. Boleh klik aje kat sini.


Ok, untuk contest tersebut, aku decided nak letak photo seperti di bawah:










....








...











...







...

















Nama: Nur Zieryn Schamimie 
Umur: 3 Tahun 4 bulan.
Nama Bapa: Muhamad Fauzi Othman
Nama Ibu: Shahurin Hilma Abd. Rashid

Aku pilih gambar ni sebab nampak Camimi dah besar, ceria dan feminin. Hehehehe... Dia tengah ceria dan gembira sebab aku baru lepas memborong aksesori dia seperti cekak rambut, riben kepala, klip rambut, pengikat rambut dan macam-macam lagi. Habis semua pengikat rambut yang meriah-meriah dia salutkan dipergelangan tangan dia. Bila aku nak ambil gambar, inilah hasilnya. Gambar tangan dia blur sebab dia sedang mengelek-gelekkan tangan dia. (konon nak menggayakan aksesori tu bagai)

Ok, dengan gumbiranya aku nak tag juga ibu-ibu seperti di bawah ini untuk join contest tersebut. The more the merrier. Hehehhe

Ha, ramai gila aku tag. Hehhe..sila la join kerana anak-anak uols lagi comel dan ceria... weeeee...!

11 comments:

AshAnas said...

thanks tag sy utk contest ni...

pengantin tu nama mohd assim n shahidatul solehah...

kak ein kenal ke?

boadicea3011 said...

saya sokong dgn gambar ni, Camimi feminine sekali! lama tak dgr khabar. Erin apa khabar? :-)

Erin Rashid said...

kak long shaakira, ok confirm tak kenal. hihihi..

kak norraya, kak lama gile tak dgr citer. hari tu pernah tgk blog akak tapi dah lama tak update eh? saya sihat2 je kat sini. akak cmner plak? ada nak travel luar sg lagi?

Suliana said...

wah.. mmg feminin.. kena cari balik gmbr aqil :-)

HaninFarshid said...

thanks dear sebab sudi join :) semua cukup syarat...good luck,k :)

Erin Rashid said...

sue, cari jgn tak cari. join jgn tak join :)

kak hanin, tq..! :)

Lady Di said...

thank you sebab invite..insyaAllah akan consider tuk masuk..

Lady Di said...

thank you for d invitation..will consider tuk masuk..

~ujicham~ said...

fewiit... cutenye.... heeeeee.. geram aku nengok.

Erin Rashid said...

D, hehehe..ok no probs!

Erin Rashid said...

uji, cpt sikit dpt baby okeh. baby girl la tapi.hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...