Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Saturday

SEIMBAS HARI RAYA 2009

Dari hari sebelumnya lagi (hari menganyam ketupat) i dah jadi photographer yg tak bertauliah. 1st day raya pon tetap jadi photographer yg tak bertauliah. memikirkan blog i yg slalu kosong ni la i gagahkan diri jugak utk ambik gmbr gune kamera adik i. camimi tolak tepi la sekejap, biar si bapaknye jaga. kang kalo dia jerit kang kene la letak kamera ni kejap.

gambar sume org aku amik, tang gambar aku takde org nk amik kan... huhuuh

tahun2 i kt german, dok belek je gambar2 family i amik dgn saudara mara fesyen gini. la ni tiba la masa i pulak... huuhuh terharu!

kami pon buat jugak sesi salam2 minta maaf dan beri duit raya. aku dah besar ni pon dpt duit raya tau... from my bro la! tq abg diii... hehehhe

tak tokanda nye yg kene dokong 2-2, bantai pulak adik i yg bongsu ni..

dan kami yg tetap maintain kasih mengasihani.. hehehe..jgn mare!
(tema baju raya thn ni warna maroon sbnrnye tapi raya ke2 baru pakai sbb nk blk perak)

note: gambar2 raya yg lain ada dalam fb, sila la lawati kami di sana...

3 comments:

Izan said...

love the colour of your baju kurung.... cantik. berselendang ayu gitu.

weh, kamera baru ker???

lily lotus said...

wah..meriah raya thn ni ek erin dh blk mesia..mesti byk camimi kumpul duit rayakan!

AshAnas said...

raya ritu jumpa atuk teh, nenek teh, achik erin n camimi je...
muke sarah shakira mcm nenek teh...
achik inaz dh bsalin ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...