Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Wednesday

THE WOODS, ULU YAM


Kami empat keluarga, (jiran tetangga) berpiknik di tepi sungai kat The Woods, Ulu Yam. Seronok, mmg seronok beb! ini piknik pertama pas kami blk dari german. seb baik cuaca sgt sejuk hari tu. hujan dari malam smpai ke subuh. mendamaikan suasana pada pagi tersebut selepas terbitnya matahari.


aktiviti of the day, of course mandi sungai dan air terjun, bbq, tangkap ikan, baca surat khabar (hahah..) main masak2 di dapur, dan makan!!

menu of the day plak, ayam tandoori, sotong, ikan kembung, ikan terubuk, hotdog yg kesemuanya di bakar, pechal (aku mkn ni dulu la...! dah lama blk dari german baru dpt rasa), nasi goreng, nasi putih, kuah asam, sambal kicap, ikan goreng (hasil tangkapan menjala di sungai) dan buah2an..

ok, dah ckp bnyk dah ni. jom usha gambar!

note: gambar tgh mandi tak amik, sbb tukang amik gmbr ni g mandi jugak da...

2 comments:

lily lotus said...

enjoynya nampak..pasnih leh terjah tmpt2 lain lagi

boadicea3011 said...

ui besht nyer!
aman dan nyaman...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...