Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Monday

BIO AURA NANO TECHNOLOGY


Salam u all..


Ni aku nak iklankan tentang filter air masa kini yg terkenal dgn teknologi tingginya iaitu Bio Aura Nano Technology. aku mmg galakkan u all pakai filter ini utk kegunaan di rumah, ofis mahupun di lokasi perniagaan u all smua.


biasanya iklan2 lain kt tv kurang dipercayai kerana terkenal utk melariskan sesuatu produk. akan tetapi, aku sdri sudah mengalami satu perubahan apabile menggunakan filter air ni. yg plg ketara aku dapati tahap metabolisme aku meningkat. kualiti air yg ditapis mmg tip top! jernih dan takde bau. maknanya iklan tntg filter ni kt tv bukanla prong pang prong pang je beb. ianya adalah betol dan tepat!

lain2 kebaikan tntg filter ni, u all leh baca perkara2 yg aku copy and paste kt bawah ni ok..

  • Menghasilkan komponen bersifat Nano dan kandungan oksigen yang tinggi, menggalakkan pertumbuhan sel-sel badan yang sihat
  • Kandungan bio-tenaga yang berganda, meningkatkan keaktifan sel-sel tubuh badan
  • Molekul-molekul yang bersaiz nano menambahkan lagi keberkesanan penyerapan nutrien
  • Membekalkan kekayaan bahan-bahan mineral dan nutrien untuk keperluan kesihatan tubuh
  • Sistem penapisan air yang lebih efektif menghapuskan unsur-unsur toksin, bakteria, klorin dan logam berat supaya air selamat diminum
  • Menghilang bau yang tidak menyenangkan, menjadikan air lebih sedap diminum
  • Kualiti air bertenaga meningkatkan metabolisme, melancarkan sistem peredaran darah dan memperkuatkan sistem imunisasi badan
  • Nilai pH yang cenderung kepada beralkali setara dengan keperluan badan. Amalan minum air Bio Aura dapat memberikan kesan terapi terhadap susuk badan yang berasid
  • Menjamin kecantikan dan kehalusan kulit serta kesegaran makanan

so, advice utk u all.. tak rugi beli dan gune produk ni. tahan selama 10 thn. penapis airnye plak ada 6 unit. kalo u all nk beli boleh contact aku. harganya seunit RM2080 shj. u all boleh beli secara cash, atau 2x bayar atau 3x bayar. terpulang beb.. ansuran setiap bulan juga boleh diperbincangkan. mana2 u all mampu la.


installation dan delivery utk lembah klang, aku kasi percuma. actually leh pasang sdri. sbb ianya mudah dan senang. semudah ABC..

2 comments:

Syikin said...

erin..hang join hai-o ka??

syuzie's said...

syukur alhamdulilah......nak beli gak....tak leh kurang ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...