Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Wednesday

NEXT FAMILY GATHERING

Salam uols,


Sabtu lepas kami sekeluarga yang besar ni mengadakan family gathering lagi. Silih berganti tempatnya. Nak tahu kat mana? Sekejap lagi.


So, seperti biasa, menunya adalah potluck. Jadi, sesiapa terasa nak masak dan hidangkan sesuatu menu tu silala bawa. Jangan segan silu. Yang penting ikhlas..


Oh ye, lewat post entry ni sebab aku buat family gathering ni dalam bentuk video. Video lagi. So, paham-paham la. Budak baru belajar, mana reti nak edit bagi jadi terrrrbaik!


So, uols. Layan je la video family gathering kat bawah ni :)






video


Note: Kalau boleh, kasi loading video dulu baru tekan play okeh?!

update: baru perasan, tarikh 21 May dalam video clip ni tersalah taip. Patut 2011 instead of 2010.Nanti la aku upload semula video clip yang dah dibetulkan.


Dear relatives,


Ai dah penat edit video kasi setiap gambar ikut beapnya. Sudahnya, bila convert jadi video, lain pula yang jadi. Uwaaaa~ tak larat nak edit lagi dah. Macam nak muntah. Nasib baik tak jadi pregnant :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...