Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Thursday

CIAN CAMIMI

sian anak mommy nih yea..? asyik berebut dgn Qira nk naik basikal kucing tuh. basikal tuh cume sorang je leh naik, sayang. kalo basikal budak2 yg kecik tuh ye la boleh je naik 2 org sbb ada tempat 'carry' kt belakang. ok, nnt gaji mommy dh masuk, boleh mommy g beli ok.. sian nye dia takde basikal kucing!

kawan2,
sbnrnye basikan kucing yg saya maksudkan tuh ialah basikal tuh ada muke kucing kt handle dpnnya. basikal three-wheel yg ada penolak panjang kt belakang utk org dewasa tlg tolakkan tu. itula basikal yg diorg rebutkan. mestila bebudak suka, sbb takyah susah2 kayuh, tapi basikal tetap bergerak sbb ada org leh tolong tolakkan dari blkg.

dari kt germany lagi mommy cadang nk beli bile blk msia nnt. tapi dh blk msia, bnyk pulak duit nk gune utk itu dan ini. aleh2 mommy pon lupe nk beli. basikal kecik utk bebudak yg camimi ada skrg ni pon hadiah dari toknda n nenda dia masa birthday hari tu. even tak reti kayuh lagi pon tapi camimi tetap gigih naik turun basikal tu.



tapi basikal kecik ni Qira dan camimi ada. tak yah gado2 pon nak naik. cume basikal kucing tuh je sbb cume leh naik satu org dlm satu masa. itu yg mereka syik gado je. smpai mommy pon dh pening kepala..

ok petang ni jugak mommy n daddy g beli. dah tak leh tangguh lagi. nnt lgsg tak terbeli. lagi bergado la diorg ber2 tuh gamaknyeeee!!

note: mcm mana dulu tak tertangguh beli. duit yg ada kene simpan, sbb mommy daddy dia kene berjimat cermat nk beli kereta n rumah.. utk keperluan kami ber3 juga...
,

2 comments:

boadicea3011 said...

salam Erin,

akak skrang tinggal kat umah mak... we all lagi tunggu tempoh habis sewa rumah akak. lepas tu tunggu freight dtg lagi. anxious plak... nnti bila dah masuk rumah sendiri, mesti guna byk duit juga... *sigh*

lily lotus said...

segalanya untukmu..anak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...