Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Thursday

UNACCEPTABLE

Kepada sesiapa yg pernah buat taik kt aku masa sekolah teknik dulu atau sekolah menengah dulu (tak termasuk sekolah rendah sbb smua muka suci2 aje) atau masa zaman uitm dulu, aku ckp awal2 la.. request nak add friend dlm facebook terpaksa ditolak. aku tak berkenan nk add korang kalo masa sekolah dulu korang jenis suke mendajal aku. atau erti kata lain suka nk aniaya aku. tegur aku pon idak ada hati skrg nk add aku.

maklumla aku ni pon jenis pendendam (tiru ayat izan la). maaf la ek kalo sapa2 tak suke cara aku ni. tapi nk buat mcm mana. fb aku.. sukati aku la kaaann...??? heheh..takde la gurau2 je..

sbnrnye cuma aku tak berkenan nak keep in touch dgn org2 tersebut. kbnykannye course @#$@%^%#$%# la yg aku tolak sbb diorg punye pe'el sama je. mmg aku tak berkenan dari dulu. siap buat taik kt aku apsal pulak kan..?

ada sorang minah ni aku mmg tanak add bkn sbb dia ada buat taik kt aku. tapi sbb asal dia gado dgn bf dia, dia announce kt satu tmpt ni. pastuh baik blk, announce lagi. asal ada masalah dgn bf je nk bg smua dunia tau. kang esok2 dh kawen, citer dlm kain pon mau bg tau orang kaaaa...?

ada tuh sbb iri hati dgn aku boleh plak kata aku mcm2 kt org lain. masa tuh aku pon muka suci je.. takde la rasa nk balas dendam. cume skrg aku tamau keep in touch dgn org2 spt itu. maaf pon idak, skrg nk jadi kawan aku plak? aku tatau la apa jenis mulut busuk dia tu..!

mana2 yg pernah buat taik kat aku tapi aku accept request add friends tuh kirenya aku dah maafkan la dia. sbb dia buat taik skit je kat aku. aku tau masa tuh dia tak matang lagi. so perangai pon ikut tak matang. maafkan je laaa..

tapi ada sorang mamat ni. aku gelar mamat yg pelek (pelik) aku accept friend request dia. kalo dia buat perangai pelek yg sama lagi mcm dulu, aku buang blk dia. skrg pon dah ada tanda2 nk jadi. kalo dia teruskan jugak siap la.. aku reject blk dia.

so, aku harap korang respect pendirian yg aku buat ni. aku cuma nk berkawan dgn org yg ikhlas dan ingin berkawan dgn aku je.. kalo setakat nk penuhkan friends dlm fb dia tuh, sorry.. naik lorry!!

4 comments:

lily lotus said...

betul tu erin..let's ignore mereka2 yg annoying gini..hehe

Izan said...

hhahahah. sama kes la kita ni yek. izan pun mula2 add pastu delete. boleh tak? tp kekadang tu derang setakat add jer. bukan bertegur sapa pun. mmg la derang nk penuhkan friend list jer

Umi said...

heee..garangnye erin..huuuu..takutnye nak add die..
izan pendendam ke?ingat kot die ratu air mate jek..hiii

Ain Sauki said...

sape la buat pasal ngan ko tu ekk erin..tp bese arr..budak2 batch kite dulu aku rase tiap2 course mmg ade pangai cenggitu...baik buat dekk je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...