Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Thursday

CERITA YANG DIJANJIKAN

Kawan2, saya nk tunaikan janji saya. tapi saya rasa citer ni dah basi la. citer pasal apa..? ok jom tgk dulu link ini..

nak tau ke insiden apa tu..?






jom usha ke bawah lagi...








lagi bawah dong...





jangan salah faham udah la ek...?








ok, terus je la saya citer pasal insiden apa yg menimpa kami masa nk celebrate anniversary kami tu



sbnrnye..














>>>>











>>>>














>>>>













lampu kerete kami kene kopak. ni gara2 kami g window shopping kt the pavillion la. masa tuh kami tunggu waktu utk berbuka puasa. kami celebrate anniversay kat restoran seri melayu. so ada bnyk masa lagi kami pegi la the pavillion.

masa dah parking kete kat restoran seri melayu baru kami perasan lampu kete kami kene kopak. baik je kene kopak smpai takde meninggalkan kesan. biasanya alarm kete akan berbunyi. guruh kuat pon kete akan jerit 3x. pastuh diam! kene tepuk pon kete bunyi 3x. pastuh diam balik jugak. tapi kene kopak mcm tuh saya tatau la kete bunyi atau tak. kalo bunyi pon ada org lain kesah kerwww...??? org lain tak peduli nyer!

seb baik bkn lampu dpn. kalo lampu depan, kopak duit poket suami. dah lah nak raya masa tuh. huhuhuu...

3 comments:

Umi said...

erin..korang memang minat oren ekk..kete oren..baju pengantin oren..nti umah hang kaler oren gak ek...wiiii

lily lotus said...

uish..org curi ke..bkn kena langgar ekk..konfius kejap..hehe

~ujicham~ said...

elok benau buatan tangannya... takde kesan langsung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...