Advertisement

Jom follow follow i, then i follow follow u

Tuesday

CAMIMI WAS WARDED

Hari isnin lepas camimi dimasukkan ke wad DEMC sec 9, shah alam. apa kes..?


Asalnya camimi ada batuk dan selesema dan kahaknya tidak boleh dikeluarkan. oleh itu camimi selalu meragam akibat tidak keselesaan utk bernafas dan batuk2 teruk.

Pagi isnin tuh aku bawak camimi g Darul Ehsan Medical Centre utk buat rawatan. doc soh dok wad sbb utk memudahkan camimi mendapat rawatan susulan iaitu nebulizer. ataupon alternatifnye berulang ke DEMC utk buat rawatan.

so, camimi half day je warded then kami decided utk berulang dari rumah ke DEMC utk buat nebulizer. seb baik la aku tak keje lagi..

sbbnye bilik fulled with patients. camimi cuma dpt bilik 3 bedded. bilik 1 bedded totally full. nk tak nk kene masuk waiting list.

half day je larat tggu dlm waiting list utk dptkan bilik 1 bed. kemudian, check out...



nama je masuk wad, tapi tak mcm org sakit pon. camimi masuk wad tapi tak reti nak dok diam. lari sana sini dlm wad, kaco org tuh, org ni. seb baik takde org yg marah. kang aku plak yg pengsan terus masuk wad!


seb baik umah dekat je dgn DEMC. so, tak ralat utk berulang selama 2 hari lagi.. 1 hari kene buat nebulizer 4x. waktu2 nye telah ditentukan oleh doktor. seb baik tak tggu kt wad. i asked the PIC yg ward 1 bed still full.. wah.. ramai betul yg sakit ek..!

note: camimi masuk wad ni b4 dia demam sama2 dgn daddy dia iaitu selang 2 hari slpsnya..

3 comments:

Mrs Taj said...

hows camimi skang? sian camimi..bebudak sakit kite mak pak pun turut sakit kn?

anywy, take care camimi and take a good care of urself too sis!

lily lotus said...

anak nani baru jer discharged last weekend from KPJ Kajang..hope camimi cepat sembuh kay

~ujicham~ said...

lg pun musim hini.... sbb tu kot hosp penuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...